Vilkår.
Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å avbestille timen må dette gjøres innen 12 timer før behandlingen. For uteblivelse eller for sen avbestilling av timen må man betale 50 % av beløpet på behandlingen.

Personvernerklæring.
Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nett til Four Season Spa AS.
1. For å kunne bestille time hos Four Season Spa på nett, må du registrere en brukerprofil med ditt mobilnummer, din epostadresse og navnet dittFormålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling, eller bestiller produkter for henting hos oss i butikken. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon som eksempel en sms med påminnelse om timen din

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Four Season Spa behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil som navn, telefonnr, epostadresse. Ønsker du å endre disse opplysningene, gjør du det ved å logge deg inn på din profil via vår hjemmeside. Dette gjelder også om du ønsker å slette profilen hos oss. Disse opplysningen kan også bli endret eller slettet ved å ta kontakt med oss direkte.

Personopplysninger som du registrerer hos Four Season Spa AS , utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten du har gitt frivillig aktivt og informert samtykke til utlevering
Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du sommå registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille ny time hos oss.

I accept the